Sir i bosiljak – teme po pitanju namaza su neiscrpne. Od malo, napravimo tako mnogo. Knjiga bi se mogla napisati, samo o namazima, toliko se ideja radja u toku dana.
Jadranka Blažić, blog Kuvajmo hronovski >>>
Sir i bosiljak – Jadranka Blažić
Sir i bosiljak – teme po pitanju namaza su neiscrpne. Od malo, napravimo tako mnogo. Knjiga bi se mogla napisati, samo o namazima, toliko se ideja radja u toku dana.
- 50 gr mladi sir
- 3 komada bosiljak (lista)
- 15 gr maslinovo ulje
- 1 prstohvat so
- 4 kašike surutka
- 15 gr badem (samleveni)
- Imala sam surutke zato sto pravim sir sama, ali vi mozete da dodate i obicnu vodu ili ako imate bademovo mleko.
- Bosiljak nisam imala svez ali sam imala susene listove koje ja sama susim kada vidim da se nece potrositi sveze. Izmrvila sam ih i prelila kasikom tople surutke da nabubre.
- Sir, bosiljak, ulje, surutka i so sam u blenderu izmiksala.
- Izrucila sam u ciniju i pomesala sa samlevenim bademima.
- Ostavila sam koji minut da bademi upiju tecnost i namaz je spreman.
Pročitajte još:
Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve recepte iz kategorije Jela od povrća, kliknite na link: JELA OD POVRĆA. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Hrono ishrana, kliknite na link: HRONO ISHRANA. Ukoliko želite da pogledate sve recepte iz kategorije Hrono ishrana, kliknite na link: HRONO KUHINJA.
Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!