Sok od šargarepe, spanaća i jabuke - Recepti i Kuvar online
Sok od šargarepe, spanaća i jabuke - Recepti i Kuvar online

Prirodni ceđeni sokovi od voća i povrća

Sok od šargarepe, spanaća i jabuke, je ceđeno, potpuno prirodno piće koje čisti organizam i pruža mnoge esencijalne vitamine i minerale u brzoj i jednostavnoj formi.

Spanać ima visok sadržaj B vitamina, kao i vitamina A, zatim vitamie C, K. Šargarepa, spanać i jabuka je kombinacija, koja sadrži kalcijum, kalijum, gvožđe i magnezijum. Voće i povrće, kombinovani u obliku ceđenog soka, pružaju organizmu puno energije za popodnevne aktivnosti, uz delikatan ukus.

Pogledajte recept za sok od šargarepe, spanaća i jabuke

Sok od šargarepe, spanaća i jabuke - Recepti i Kuvar online
Sok od šargarepe, spanaća i jabuke – Recepti i Kuvar online

Ceđenje svežeg povrća i voća je jedna od najboljih stvari koju možete da uradite za svoj organizam, posebno ako redovno vežbate. Kada pijete ovakve sveže ceđene sokove, vi unosite sve hranljive materije, potpuno nepromenjene.

Konzumiranje voća i povrća, na ovaj način, takođe, može biti fantastičan saveznik za nekoga, ko pokušava da izgubi težinu. Sveže ceđeni sok od voća i povrća lako može da posluži kao užina, ili čak kao zamena za obrok, ili  piće uz neke od obroka u toku dana. Mnogi ljudi su čak primetili da su imali uspeh u mršavljenju kada su pili jednu malu čašu ovako ceđenog soka, pre nego što su večerali. Konzumiranje prirodnog soka, značajno smanjuje osećaj gladi.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve recepte iz kategorije U slobodno vreme, kliknite na link: U SLOBODNO VREME. Ukoliko želite da pogledate sve recepte iz kategorije Zdrav život, kliknite na link: ZDRAV ŽIVOT.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku,pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!