Specijalna emisija Gastronomad o gostovanju šefa Krisa Vilijamsa Beogradu
Specijalna emisija Gastronomad o gostovanju šefa Krisa Vilijamsa Beogradu

Na poziv Američke ambasade u Beogradu, u junu ove godine, gost Beograda i Novog Sada bio je poznati američki kuvar Kris Vilijams koji je u okviru Speakers programa američke vlade, obišao region i prezentovao vrednosti iz oblasti preduzetništva, uspešnih malih porodičnih biznisa.

Specijalna emisija Gastronomad o gostovanju šefa Krisa Vilijamsa Beogradu
Specijalna emisija Gastronomad o gostovanju šefa Krisa Vilijamsa Beogradu

Cilj ovog programa je povezivanje ljudi ​i lokalnih zajednica širom sveta kroz razmenu kulinarskih tradicija, običaja i međunarodnih iskustava.

Zahvaljujući sjajnoj saradnji sa Srednjom turističkom školom u Novom Beogradu, njenim učenicima, profesorima i direktoru ove uspešne škole i JKP Beogradske pijace, ovaj harizmatični šef kuhinje koja odiše duhom američkog juga i naša poznata TV zvezda ​i​ gastonomad Nenad Gladić posetili su najpre pijacu u novobeogradskom bloku 45, kupili sastojke, probali pljeskavice a zatim u Srednjoj turističkoj školi, zajedno sa đacima, napravili nekoliko jela ​i​ razgovarali o kulinarstvu u Srbiji ​i​ Americi​. Šef Vilijams je tom prilikom boravio i u Novom Sadu na regionalnoj gastronomskoj konferenciji Food talk u organizaciji Color press group.

Pročitajte tekst o gostovanju šefa Krisa Vilijamsa Beogradu i Novom Sadu >>>

Saznajte više o ovom sjajnom gastronomskom druženje šefa Vilijamsa, đaka Srednje turustičke škole i Lepog Brke u specijalnoj emisiji Gastronomad koja će se emitovati na RTS 1 u ponedeljak 21.12. u 12 časova i 30 minuta. Uživaćete u sjajnom spoju američke i srpske kuhinje i razmeni kulturoloških i gastronomskih znanja i iskustava dve zemlje, dva prijatelja i novih generacija srpskih kuvara željnih znanja i međunarodne prakse.

Izvor: saopštenje za medije

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!