Sremuš – medveđa salata – Biljana Mladenović

Sremuš – medveđa salata – vrlo ukusna i zdrava salata.

Sremuš - medveđa salata - Biljana Mladenović - Recepti i Kuvar online
Sremuš – medveđa salata – Biljana Mladenović – Recepti i Kuvar online

Sremuš – medveđa salata – Biljana Mladenović – Recepti i Kuvar online

Sremuš – medveđa salata – vrlo ukusna i zdrava salata.

  • 300 gr sremuša
  • 3 struka crnog luka
  • 5 glavica rotkvice
  • 1 komad paradajz
  • 1 veza zelene salate
  • so
  • maslinovo ulje
  • alkoholno sirće
  1. Sremus dobro oprati i iseckati na rezance.
    Mladi crni luk iseckati na krugove.
    Zelenu salatu oprati i iseci sitno.
    Rotkvice iseci na parcice.
    Sva sastojka pomesati zatim dodati paradajz isecen na sitne kockice.
    Posoliti salatu dodati nekoliko kapi maslinovog ulja i alkoholnog sirćeta. Promešati salatu.

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Sremuš – medveđa salata – Biljana Mladenović

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.