BKTV news - Suve smokve - Wikipedia
BKTV news - Suve smokve - Wikipedia

[BKTVnews]

Ovaj recept oduševio je ceo svet, ima samo dva sastojka, koja će vam pomoći da se oslobodite masnoće i toksina u vašem organizmu za samo dve nedelje!

Zbog brzog načina života, loše ishrane i nedostatka fizičke aktivnosti povišena masnoća u krvi je bolest današnjice. Ukoliko patite od viška masnoća, ovo je prava stvar za vas.

Ukoliko imate povišen nivo masnoća u krvi, preporučujemo ovaj lek, jer je mnogima pomogao.

Sastojci: suve smokve i jabukovo sirće

Lek napravite uveče, a pijte ga ujutro. Uzmite 3 suve smokve i dobro ih izbockajte čačkalicom sa svih strana, a potom ih ubacite u staklenu posudu u koju ste stavili 2 dcl jabukovog sirćeta.

Neka odstoji preko noći i ujutro pojedite te tri ukiseljene smokve. Ostatak sirćeta nemojte baciti, već u njega naredne večeri ponovo stavite 3 smokve pripremljene na isti način.

Izvor: www.bktvnews.com, najnovije vesti iz zemlje i sveta, kliknite OVDE da vidite ceo tekst >>>

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!