Dva odvojena žirija, mučila su muku kako da od sjajnih izlagača i proizvoda odaberu najbolje, šampione TESTIVAL #2!

TESTIVAL ŠAMPIONI

🥇 Titulu najbolji BREND TESTIVALA poneo tim Umami, koji je dva dana šarmirao sve posetioce svojom vrednoćom, energijom, inovativnošću i ljubaznošću. Neobičnim ukusnim tamnim hlebovima i unikatnim vrstama testenine od organskih sastojaka. Žiri je na dodeli vredne diplome istakao da se brend Umami Testenine, izdvojio od ostalih, ravnopravnih kandidata, ne samo svojom vrhunskom izradom i kvalitetom, već i ulaganjem u razvoj svog brenda. 🥇

Vlasnica Umami brenda, Marina Ocokoljić, izjavila je: “Hvala vam jer ste od početka, još od prvog poziva, iskreno verovali u nas, prepoznavši u našem radu potencijal za stvaranje brenda. Zbog toga je ova titula, koliko naša, toliko i vaša, kao i svih onih koji stoje uz nas s ljubavlju. Prezadovoljni smo i iskreno govoreći, ova manifestacija je sada ubedljivo najbolja, od svih na kojima smo učestvovali.”

🥇 Za najbolji TESTIVAL PROIZVOD izabran je jedan proizvod i dva proizvođača! Najbolji proizvod je hleb sa sušenim paradajzom, koji je pripremila Rada Bogojev, koristeći brašno iz Sretenovića vodenice, vlasnika Tomislav Sretenovića. „Hvala organizatorima, Udruženju TESTIVAL. Hvala stručnom žiriju. Moj hleb je takav zbog odličnog organskog brašna sa Sretenovića vodenice, mog kvasca i ljubavi, i osvojio je i svoju prvu nagradu. Jako sam srećna. Ovo je potvrda da sam na pravom putu.“, izjavila je Rada Bogojev. 🥇

Posetioci, uglavnom porodice, zadovoljni izlagači, ponosni organizatori iz Udruženja TESTIVAL kao i sjajni šampioni TESTIVALA #2 najavljuju još bolje naredno izdanje. A sledeći put, nešto potpuno drugačije – tema će biti vanilice!

 

Napomena: TESTIVAL #2 održan je uz poštovanje svih mera prevencije i zaštite od epidemije COVID-19.

#TESTIVAL, #MESTOGDECARUJETESTO

Hvala Željku Blagojeviću za video & editing!

Festival testa, testenine i hleba Testival #2, organizovalo je Udruženje TESTIVAL, u saradnji sa Dorćol Platz-om.

Svi detalji na http://testival.rs

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!