Topli sendviči.
Topli sendviči, sastojci:
- više parčadi jučerašnjeg hleba,
- pola margarina,
- salama,
- kobasica,
- slanina,
- pasirani paradajz ili kečap,
- manja čaša kisele pavlake,
- 1 jaje i
- so.
Topli sendviči, priprema:
- Svako parče hleba namazati margarinom i odgore poređati isekanu salamu, kobasicu i slaninu pa preliti sa pasiranim paradajzom.
- Umutiti pavlaku i jaje i malo posoliti i to stavljati na svako parče.
- Ako koristite kečap, onda preko salame staviti pavlaku i odgore kečap.
- Peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 25 minuta odnosno dok hleb ne postane hrskav.
Jelica Podraščanin
PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?
Pročitajte još:
Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!
Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.
Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!