Tvorac koncepta hrono ishrane Alen Delabo 22. juna u Beogradu

Tvorac jednog od najpoznatijih režima ishrane u svetu, dr Alen Delabo predstaviće 22. juna u knjižari „Vulkan“, u Sremskoj ulici, svoju knjigu „Hrono ishrana na francuski način“, najavio je danas izdavač.

„Hrono ishrana na francuski način“ predstavlja ozbiljan i medicinski testiran način ishrane zanovan na tome da hranu koju pojedinac voli konzumira prema biološkom časovniku organizma.

Tvorac koncepta hrono ishrane 22. juna u Beogradu - Alen Delabo - photo www.la-chrononutrition.com
Tvorac koncepta hrono ishrane 22. juna u Beogradu – Alen Delabo – photo www.la-chrononutrition.com

Knjiga Alena Delaba sadrži više od 50 recepata i ideja za obroke, a namenjena je svima koji žele da izgube kilograme ne menjajući svoje navike, navodi „Vulkan“.

Dr Alen Delabo je doktor medicine, hrono nutricionista, direktor Odseka za klinička istraživanja IREN’S-a Evropskog Instituta za istraživanje ishrane i zdravlja, vrhunski stručnjak koji je razvio revolucionaran hrono metod ishrane.

PROČITAJ: HRONO ISHRANA

Izvor: BKTVnews.com

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Tvorac koncepta hrono ishrane Alen Delabo 22. juna u Beogradu

Sadržaj [ ]
Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.