Uštipci od mlevenog mesa – Adilja Hodža

0

Uštipci od mlevenog mesa.

Uštipci od mlevenog mesa - Adilja Hodža - Recepti i Kuvar online
Uštipci od mlevenog mesa – Adilja Hodža – Recepti i Kuvar online
Uštipci od mlevenog mesa - Adilja Hodža - Recepti i Kuvar online
Štampanje

Uštipci od mlevenog mesa – Adilja Hodža - Recepti i Kuvar online

Uštipci od mlevenog mesa.
Obrok Ručak
Kuhinja Srpska/Srbijanska
Vreme pripreme 1 hour 15 minutes
Termicka obrada 1 hour
Ukupno vreme 2 hours 15 minutes
Broj osoba 3 osobe

Sastojci

  • 300 grama mlevenog junećeg mesa
  • 3 komada jaja
  • 4 kašike brašna
  • 1,5 decilitara kisele vode
  • so
  • 1 glavica crnog luka manja
  • 2 čena belog luka
  • peršuna malo, seckanog
  • ulje za prženje
  • biber
  • suvi biljni začin

Uputstvo za pripremu

  1. Crni luk narendati a beli sitno iseckati i pomešati sa mesom, dodajte jaja, posolite, dodajte biber, suvi biljni začin i seckanog peršuna. Na kraju dodajte brašno i kiselu vodu. Sve dobro promešajte i ostavite sat vremena da stoji.
  2. Kašikom vadite uštipke i pržite u dubokom vrelom ulju.
  3. Gotove uštipke vadite i stavljajte na salvetu da upiju višak masnoće.
  4. Poslužite uz prilog po želji.
    Uštipci od mlevenog mesa - Adilja Hodža - Recepti i Kuvar online

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Preporučujemo Članci ovog autora

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.