Uštipci od mlevenog mesa.

Uštipci od mlevenog mesa – Adilja Hodža – Recepti i Kuvar online
Uštipci od mlevenog mesa.
- 300 grama mlevenog junećeg mesa
- 3 komada jaja
- 4 kašike brašna
- 1,5 decilitara kisele vode
- so
- 1 glavica crnog luka (manja)
- 2 čena belog luka
- peršuna (malo, seckanog)
- ulje za prženje
- biber
- suvi biljni začin
- Crni luk narendati a beli sitno iseckati i pomešati sa mesom, dodajte jaja, posolite, dodajte biber, suvi biljni začin i seckanog peršuna. Na kraju dodajte brašno i kiselu vodu. Sve dobro promešajte i ostavite sat vremena da stoji.
- Kašikom vadite uštipke i pržite u dubokom vrelom ulju.
- Gotove uštipke vadite i stavljajte na salvetu da upiju višak masnoće.
- Poslužite uz prilog po želji.
Pročitajte još:
Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!
Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.
Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!