Varivo od mladog kupusa – Adilja Hodža

28

Dobijajte najnovije informacije direktno na vaš uređaj u realnom vremenu, prijavite se odmah!

Varivo od mladog kupusa – Adilja Hodža

Varivo od mladog kupusa – jelo „na kašiku“.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku,pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

 

Varivo od mladog kupusa – Adilja Hodža

Jelo „na kašiku“.

  • 1 glavica kupusa
  • 600 g jagnjećeg mesa
  • 2 veće glavice crnog luka
  • 1 šargarepa
  • 1 dl soka od paradajza
  • malo ulja
  • po ukusu so
  • biber
  • začine
  • ljuta papričica feferona
  1. Na ulju propržiti seckani luk i meso.
  2. Dodati isečen kupus i šargarepu sečenu na kolutove, dodajte crvenu začinsku papriku, sok od paradajza, so, biber, začine, ljutu papričicu (feferone) i dobro promešajte.
  3. Dolijte vodu da prekrije kupus.
  4. Kuvajte na srednjoj temperaturi sat ipo vremena.
  5. Poslužite toplo uz male domaće hlepčiće…

Dobijajte najnovije informacije direktno na vaš uređaj u realnom vremenu, prijavite se odmah!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More