Recepti, vesti, saveti i online magazin. Svi recepti na jednom mestu

Varivo od mladog kupusa – Adilja Hodža

0

Varivo od mladog kupusa – Adilja Hodža

Varivo od mladog kupusa – jelo „na kašiku“.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku,pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Varivo od mladog kupusa - Adilja Hodža - Recepti i Kuvar online
Štampanje

Varivo od mladog kupusa – Adilja Hodža

Jelo "na kašiku".
Vreme pripreme 10 minutes
Termicka obrada 25 minutes
Ukupno vreme 35 minutes
Broj osoba 4 osobe

Sastojci

  • 1 glavica kupusa
  • 600 g jagnjećeg mesa
  • 2 veće glavice crnog luka
  • 1 šargarepa
  • 1 dl soka od paradajza
  • malo ulja
  • po ukusu so
  • biber
  • začine
  • ljuta papričica feferona

Uputstvo za pripremu

  1. Na ulju propržiti seckani luk i meso.
  2. Dodati isečen kupus i šargarepu sečenu na kolutove, dodajte crvenu začinsku papriku, sok od paradajza, so, biber, začine, ljutu papričicu (feferone) i dobro promešajte.
  3. Dolijte vodu da prekrije kupus.
  4. Kuvajte na srednjoj temperaturi sat ipo vremena.
  5. Poslužite toplo uz male domaće hlepčiće...

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.