Rešite se stomačnog sala - Youtube print screen
Rešite se stomačnog sala - Youtube print screen

Kome još ne smeta poznati “šlauf” oko struka? Ko nije poželeo da ga se reši? Vežbajte 10 minuta dnevno i rešite se stomačnog sala!

Ako odvoijte samo 10 minuta dnevno za 5-8 nedelja, bićete iznenađeni rezultatima! Sprave nisu potrebne, samo neka malo teža lopta (medicinska, tegovi manje težine), ili jednostavno, flaša vode. Nije potreban odlazak u teretanu, sve vežbe možete uraditi kod kuće…

Rešite se stomačnog sala - Youtube print screen
Rešite se stomačnog sala – Youtube print screen

Rešite se stomačnog sala, vežbe:

10 vežbi, 45 sekundi svaka, sa 10 sekundi odmora između vežbi. Za ovu vežbu, trebalo bi da imate medicinsku loptu, neku vrstu tegova, ali vam je dovoljna i flaša vode.

  1. podići levu nogu i dodirnuti sa obe ruke podkolenicu
  2. podići desnu nogu i dodirnuti sa obe ruke podkolenicu
  3. dijagonalno prebacivanje medinske lopte (tega ili flaše sa vodom) sa levog kuka na suprotnu stranu gore desno, preko desnog ramena. Leva noga je blago podignuta.
  4. dijagonalno prebacivanje medinske lopte (tega ili flaše sa vodom) sa desnog kuka na suprotnu stranu gore levo, preko levog ramena. Desna noga je blago podignuta.
  5. poskoci sa skupljenim nogama, sa rukama spojenim ispred grudi, koje se pomeraju levo-desno
  6. rotacija u kukovima
  7. skupljene ruke gore levo, spuštati dijagonalno dole desno na kuk, uz podizanje desne noge dijagonalno levo (brzo)
  8. skupljene ruke gore desno, spuštati dijagonalno dole levo na kuk, uz podizanje leve noge dijagonalno desno (brzo)
  9. desna ruka gore desno, spušta se laktom na desni kuk, uz podizanje desne noge u vis
  10. leva ruka gore levo, spušta se laktom na levi kuk, uz podizanje leve noge u vis

KLIKNITE NA SLIKU ZA VIDEO:

Rešite se stomačnog sala - Youtube print screen
Rešite se stomačnog sala – Youtube print screen

Napomena:

Vodite računa da nisu sve vežbe prihvatljive za svakoga. Pre nego što počnete da primenjujete bilo koju vežbu, uzmite u obzir vašu starost, fleksibilnost vašeg tela, kao i status vašeg zdravlja, da biste doneli odluku da li je predložena vežba (ili vežbe) dobra za vas.

Svaka vežba ili skup vežbi, mogu biti opasne i mogu rezultirati povredama. Svaka predložena vežba se koristi (pravilno ili nepravilno) na sopstvenu odgovornost svakoga ko se odluči da iste vežbe koristi.

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!