Zapečeni pirinač – Suzana Mitić

0

Zapečeni pirinač – Suzana Mitić

Zapečeni pirinač – ručak koji se brzo sprema i svi ga obožavaju.

Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Zapečeni pirinač - Suzana Mitić - Recepti i Kuvar online
Štampanje

Zapečeni pirinač – Suzana Mitić

Vreme pripreme 15 minutes
Termicka obrada 15 minutes
Ukupno vreme 30 minutes
Broj osoba 1

Sastojci

  • pilece meso po zelji ja sam koristila batak i karabatak
  • 1 glavica crnog luka
  • 2 vece sargarepe
  • celer
  • 100 gr pirinča
  • malo persuna
  • malo ulja
  • so
  • biber

Uputstvo za pripremu

  1. Na malo ulja izdinstati sitno secen crni luk.Dodati pilece meso.
  2. Iseckati sargarepu i celer na zeljene komade i sve zajedno dinstati.
  3. Dodati pirinac,posoliti i staviti biber.Dinstati desetak minuta.
  4. Celu smesu isipati u vatrostalnu ciniju.Sipati 2 dl vode i staviti da se zapece u rerni 30 minuta na 200 C.

Preporučujemo Članci ovog autora

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.