Zapečeni pirinač – Suzana Mitić

157

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Zapečeni pirinač – Suzana Mitić

Zapečeni pirinač – ručak koji se brzo sprema i svi ga obožavaju.

Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Zapečeni pirinač – Suzana Mitić

  • pilece meso po zelji (ja sam koristila batak i karabatak)
  • 1 glavica crnog luka
  • 2 vece sargarepe
  • celer
  • 100 gr pirinča
  • malo persuna
  • malo ulja
  • so
  • biber
  1. Na malo ulja izdinstati sitno secen crni luk.Dodati pilece meso.
  2. Iseckati sargarepu i celer na zeljene komade i sve zajedno dinstati.
  3. Dodati pirinac,posoliti i staviti biber.Dinstati desetak minuta.
  4. Celu smesu isipati u vatrostalnu ciniju.Sipati 2 dl vode i staviti da se zapece u rerni 30 minuta na 200 C.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.