Brzi đuveč sa piletinom – Slađana Bokić

Brzi đuveč sa piletinom – brzo i jednostavno se priprema a veoma sočno i ukusno jelo!

Brzi đuveč sa piletinom - Slađana Bokić - Recepti i Kuvar online
Brzi đuveč sa piletinom – Slađana Bokić – Recepti i Kuvar online

Brzi đuveč sa piletinom – Slađana Bokić

Brzi đuveč sa piletinom – brzo i jednostavno se priprema a veoma sočno i ukusno jelo!

  • 1 komad crni luk
  • 400 gr pileće meso (seckano)
  • 2 komada crvena paprika
  • 3 kašike paradajz pire
  • 1 kašičica kari
  • so
  • crni biber (mleveni)
  • ulje
  • 200 gr kačkavalja
  1. Na malo ulja propržite sitno iseckan crni luk.
  2. Dodajte piletinu i pržite da porumeni.
  3. Dodajte seckanu papriku i pržite 3-4 minuta.
  4. Dodajte paradajz pire, kari, so, biber i 200 ml vode.
  5. Masu sipajte u vatrostalnu posudu, odozgo narendajte na krupno rende kačkavalj.
  6. Pecite u zagrejanoj rerni na 180 stepeni oko 10-15 minuta.

 

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve recepte iz kategorije Jela od piletine, kliknite na link: JELA OD PILETINE.

Ne propustite nijedan receptRecepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Brzi đuveč sa piletinom – Slađana Bokić

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.