Recepti, vesti, saveti i online magazin. Svi recepti na jednom mestu

Fileti crvene paprike u maslinovom ulju – Dijana Popović

0

Fileti crvene  paprike u maslinovom ulju – ukusni fileti u sopstvenom soku, bez konzervansa i vinobrana.

Fileti crvene paprike u maslinovom ulju - Dijana Popović - Recepti i Kuvar online
Fileti crvene paprike u maslinovom ulju – Dijana Popović – Recepti i Kuvar online
Fileti crvene paprike u maslinovom ulju - Dijana Popović - Recepti i Kuvar online
Štampanje

Fileti crvene paprike u maslinovom ulju - Dijana Popović - Recepti i Kuvar online

Fileti crvene paprike u maslinovom ulju - ukusni fileti u sopstvenom soku, bez konzervansa i vinobrana.
Obrok Užina
Kuhinja Internacionalna
Vreme pripreme 1 hour
Ukupno vreme 1 day 1 hour

Sastojci

  • 5500 gr crvene mesnate paprike isečene u filete
  • 100 ml esencije
  • 100 gr šećera
  • 200 gr soli
  • 200 ml maslinovog ulja

Uputstvo za pripremu

  1. Paprike oprati i očistiti od semena, iseći u filete i složiti u veću šerpu.
  2. Zatim u paprike dodati  esenciju, šećer, so, maslinovo ulje, promešati i ostaviti da stoji u šerpi 24 sata.
  3. Za to vreme paprika pusti sopstveni sok. U toku stajanja papriku promešati povremeno da se sjedine svi sastojci.
  4. Posle 24 sata filete paprike složiti u tegle i naliti sokom koje su paprike pustile, zatvoriti tegle i složiti na tamno i hladno mesto.
    Fileti crvene paprike u maslinovom ulju - Dijana Popović - Recepti i Kuvar online

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.