Krem supa od duleka – Suzana Mitić

Krem supa od duleka – kremasta, ukusna, puna vitamina.

Krem supa od duleka – Suzana Mitić – Recepti i Kuvar online

Krem supa od duleka – kremasta, ukusna, puna vitamina.

  • 500 gr beli dulek
  • 2 komada šargarepe (veće)
  • 1 komad celera (koren)
  • 1 komad crnog luka
  • 2 čena belog luka
  • 100 gr šampinjona
  • 2 kasike maslinovog ulja
  • 1 kasika zacinskog bilja
  • soli (po ukusu)
  • bibera (po ukusu)
  • 3 zrna korijandera
  • 2 lista lovora
  • 1 kasika peršun (seckani)
  • 2 litra vode
  1. U lonac stavite vodu i pustite da prokljuca.Skloniti sa sporeta i izmiksati stapnim mikserom smesu.
  2. Za to vreme ocostite sargarepu i celer.Staviti cele da se kuvaju.Dodati lovorov list,maslinovo ulje,crni luk.Kuvati na laganoj vatri 15 minuta a zatim dodati beli dulek,sampinjone i beli luk.Posoliti po ukusu i dodati ostale zacine.
  3. Po zelji mozete dodati jos vode ako ne volite gustu ,krem supu.Vratiti na ringlu da „baci“ jos par kljuca.Skloniti i dodati seckani persun.Uzivati u divnoj ,kremastoj supi.Prijatno.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Krem supa od duleka – Suzana Mitić

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.