Pileća džigerica sa jabukama – Dragana Skular

Pileća džigerica sa jabukama – ukusno jelo… probajte obavezno…

Pileća džigerica sa jabukama - Drana Skular - Recepti i Kuvar online
Pileća džigerica sa jabukama – Drana Skular – Recepti i Kuvar online

Pileća džigerica sa jabukama – Dragana Skular

Pileća džigerica sa jabukama – ukusno jelo… probajte obavezno…

  • 400 gr pileća džigerica (uglavnom se može kupiti pileća džigerica sa srcima)
  • 1 komad crni luk
  • 2 čena beli luk
  • 1 komad jabuka
  • 1 komad paprika
  • ulje
  • biber
  • so
  • suvi biljni začin
  • peršun
  1. Odvojiti srca od džigerice, pa džigericu potopiti u mleko da izvuče gorčinu.
  2. Luk sitno iseckati i pržiti na malo ulja.
  3. Dodati iseckana pileća srca.
  4. Zatim kockice jabuke i paprike.
  5. Sipati malo vode i dinstati oko pola sata.
  6. Na kraju pojačati vatru i dodati džigericu koju ste procedili iz mleka.
  7. Pržiti nekoliko minuta, pa dodati začine i sitno seckan beli luk i peršun.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve recepte iz kategorije Jela od piletine, kliknite na link: JELA OD PILETINE.

Ne propustite nijedan receptRecepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Pileća džigerica sa jabukama – Dragana Skular

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.