Pileća džigerica sa jabukama – Dragana Skular

0

Pileća džigerica sa jabukama – ukusno jelo… probajte obavezno…

Pileća džigerica sa jabukama - Drana Skular - Recepti i Kuvar online
Pileća džigerica sa jabukama – Drana Skular – Recepti i Kuvar online
Pileća džigerica sa jabukama - Drana Skular - Recepti i Kuvar online
Štampanje

Pileća džigerica sa jabukama – Dragana Skular

Pileća džigerica sa jabukama - ukusno jelo... probajte obavezno...
Obrok Ručak
Kuhinja Nemačka
Vreme pripreme 20 minutes
Termicka obrada 25 minutes
Ukupno vreme 45 minutes
Broj osoba 3 porcije

Sastojci

  • 400 gr pileća džigerica uglavnom se može kupiti pileća džigerica sa srcima
  • 1 komad crni luk
  • 2 čena beli luk
  • 1 komad jabuka
  • 1 komad paprika
  • ulje
  • biber
  • so
  • suvi biljni začin
  • peršun

Uputstvo za pripremu

  1. Odvojiti srca od džigerice, pa džigericu potopiti u mleko da izvuče gorčinu.
  2. Luk sitno iseckati i pržiti na malo ulja.
  3. Dodati iseckana pileća srca.
  4. Zatim kockice jabuke i paprike.
  5. Sipati malo vode i dinstati oko pola sata.
  6. Na kraju pojačati vatru i dodati džigericu koju ste procedili iz mleka.
  7. Pržiti nekoliko minuta, pa dodati začine i sitno seckan beli luk i peršun.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve recepte iz kategorije Jela od piletine, kliknite na link: JELA OD PILETINE.

Ne propustite nijedan receptRecepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Preporučujemo Članci ovog autora

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.