Pileća džigerica sa jabukama – ukusno jelo… probajte obavezno…
Pileća džigerica sa jabukama – Dragana Skular
Pileća džigerica sa jabukama – ukusno jelo… probajte obavezno…
- 400 gr pileća džigerica (uglavnom se može kupiti pileća džigerica sa srcima)
- 1 komad crni luk
- 2 čena beli luk
- 1 komad jabuka
- 1 komad paprika
- ulje
- biber
- so
- suvi biljni začin
- peršun
- Odvojiti srca od džigerice, pa džigericu potopiti u mleko da izvuče gorčinu.
- Luk sitno iseckati i pržiti na malo ulja.
- Dodati iseckana pileća srca.
- Zatim kockice jabuke i paprike.
- Sipati malo vode i dinstati oko pola sata.
- Na kraju pojačati vatru i dodati džigericu koju ste procedili iz mleka.
- Pržiti nekoliko minuta, pa dodati začine i sitno seckan beli luk i peršun.
Pročitajte još:
Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve recepte iz kategorije Jela od piletine, kliknite na link: JELA OD PILETINE.
Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!