Preprečeni hleb vegeterijanska i mesna varijanta – brza i ukusna poslastica za doručak.

Preprečeni hleb vegeterijanska i mesna varijanta – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online
Preprečeni hleb vegeterijanska i mesna varijanta – brza i ukusna poslastica za doručak.
- 2 parčeta hleba (ili jedan manji hleb presečen na pola)
- mocarela
- pečurke
- masline (seckane sitno)
- paprika
- kobasica
- paradajz
- paradajz sos
- maslinovo ulje
- peršun
- biber
- beli luk
- origano
- Isecite manji hleb na dve jednake polovine i okrenite stranu korice na dole.
- Premažite maslinovim uljem, potom dodajte origano, malo paradajz sosa i ređajte sastojke po želji. Vegeterijanske na jedan a na drugi ne vegeterijanski dodajte samo na vrh kobasicu iseckanu na kolutiće. Možete filovati sa onim što imate u kući u skladu sa vašim ukusima.
Na vegeterijanski umesto paradajz sosa možete dodati maslinovo ulje i beli luk, pa preko ostale sastojke. - Potom stavite u rernu i pecite od 5-10 minuta dok se mocarela ne otopi.
- Poslužite tople.
Pročitajte još:
Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!
Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.
Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!