Preprečeni hleb vegeterijanska i mesna varijanta – Ana Vuletić

Preprečeni hleb vegeterijanska i mesna varijanta – brza i ukusna poslastica za doručak.

Preprečeni hleb vegeterijanska i mesna varijanta - Ana Vuletić - Recepti i Kuvar online
Preprečeni hleb vegeterijanska i mesna varijanta – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Preprečeni hleb vegeterijanska i mesna varijanta – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Preprečeni hleb vegeterijanska i mesna varijanta – brza i ukusna poslastica za doručak.

  • 2 parčeta hleba (ili jedan manji hleb presečen na pola)
  • mocarela
  • pečurke
  • masline (seckane sitno)
  • paprika
  • kobasica
  • paradajz
  • paradajz sos
  • maslinovo ulje
  • peršun
  • biber
  • beli luk
  • origano
  1. Isecite manji hleb na dve jednake polovine i okrenite stranu korice na dole.
  2. Premažite maslinovim uljem, potom dodajte origano, malo paradajz sosa i ređajte sastojke po želji. Vegeterijanske na jedan a na drugi ne vegeterijanski dodajte samo na vrh kobasicu iseckanu na kolutiće. Možete filovati sa onim što imate u kući u skladu sa vašim ukusima.
    Na vegeterijanski umesto paradajz sosa možete dodati maslinovo ulje i beli luk, pa preko ostale sastojke.
  3. Potom stavite u rernu i pecite od 5-10 minuta dok se mocarela ne otopi.
  4. Poslužite tople.

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Preprečeni hleb vegeterijanska i mesna varijanta – Ana Vuletić

Povezane teme
Najnovije

Ukusna kašica od kelja koju će beba obožavati

Kelj je jedno od mojih omiljenih lisnatih povrća jer ga je lako dodati u hranu za bebe. U kombinaciji sa drugim zdravim sastojcima kao...

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.