Škola tradicionalnog kuvanja – Dejan Ilić & Recepti i Kuvar online

Nešto novo u gastro i turističkoj ponudi Srbije, škola tradicionalnog kuvanja koju vodi Dejan Ilić, profesionalni kuvar i karving majstor. Sve buduće polaznike će provesti kroz istoriju i kulturu ishrane u Srbiji, uz aktivno učešće svih polaznika u pripremi i degustaciji najpoznatijih jela srpske tradicionalne domaće kuhinje, kao što su: proja, projara, gibanica, zeljanica, pogača, uštipci, sarma, pasulj, čorba.

Tačan program škole će uvek biti usaglašen sa sezonom. Polaznici će imati mogućnost da savladaju pripremu doručka, ručka i večere na tradicionalni srpski način.

Školu kuvanja vodi profesionalni kuvar Dejan Ilić, na engleskom i srpskom jeziku, na kojoj će sve goste, domaće i strane, naučiti pripremanju hrane prema tradicionalnim receptima domaće srpske kuhinje, koji su stari preko 100 godina.

Kome je namenjena škola tradicionalnog kuvanja?

Svim zainteresovanim posetiocima, koji su početnici u kuvanju, kao i svim ostalima,  koji poseduju napredna znanja u kuvanju, a žele da se upoznaju sa pripremom hrane na tradicionalni način.

Mesto održavanja škole tradicionalnog kuvanja

Škola tradicionalnog kuvanja će se održavati u restoranu etno domaćinstva Kapetanovi vinogradi u okolini Topole, sa smeštajnim kapacitetom  u bungalovima i kući. Na imanju postoji ozidana domaća peć (u dvorištu objekta), koja je u upotrebi. Etno domaćinstvo ima organsku proizvodnju osnovnih namirnica, kao i sopstvenu, malu, vinariju.

Pogledajte kako izgleda škola tradicionalnog kuvanja koju vodi profesionalni kuvar Dejan Ilić:

Više informacija o školi tradicionalnog kuvanja možete dobiti na FB inbox:

https://www.facebook.com/dejan.ilic.14

https://www.facebook.com/ReceptiiKuvar/

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Škola tradicionalnog kuvanja – Dejan Ilić & Recepti i Kuvar online

Povezane teme
Najnovije

Ukusna kašica od kelja koju će beba obožavati

Kelj je jedno od mojih omiljenih lisnatih povrća jer ga je lako dodati u hranu za bebe. U kombinaciji sa drugim zdravim sastojcima kao...

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.