Škola tradicionalnog kuvanja - Dejan Ilić & Recepti i Kuvar online
Škola tradicionalnog kuvanja - Dejan Ilić & Recepti i Kuvar online

Nešto novo u gastro i turističkoj ponudi Srbije, škola tradicionalnog kuvanja koju vodi Dejan Ilić, profesionalni kuvar i karving majstor. Sve buduće polaznike će provesti kroz istoriju i kulturu ishrane u Srbiji, uz aktivno učešće svih polaznika u pripremi i degustaciji najpoznatijih jela srpske tradicionalne domaće kuhinje, kao što su: proja, projara, gibanica, zeljanica, pogača, uštipci, sarma, pasulj, čorba.

Tačan program škole će uvek biti usaglašen sa sezonom. Polaznici će imati mogućnost da savladaju pripremu doručka, ručka i večere na tradicionalni srpski način.

Školu kuvanja vodi profesionalni kuvar Dejan Ilić, na engleskom i srpskom jeziku, na kojoj će sve goste, domaće i strane, naučiti pripremanju hrane prema tradicionalnim receptima domaće srpske kuhinje, koji su stari preko 100 godina.

Kome je namenjena škola tradicionalnog kuvanja?

Svim zainteresovanim posetiocima, koji su početnici u kuvanju, kao i svim ostalima,  koji poseduju napredna znanja u kuvanju, a žele da se upoznaju sa pripremom hrane na tradicionalni način.

Mesto održavanja škole tradicionalnog kuvanja

Škola tradicionalnog kuvanja će se održavati u restoranu etno domaćinstva Kapetanovi vinogradi u okolini Topole, sa smeštajnim kapacitetom  u bungalovima i kući. Na imanju postoji ozidana domaća peć (u dvorištu objekta), koja je u upotrebi. Etno domaćinstvo ima organsku proizvodnju osnovnih namirnica, kao i sopstvenu, malu, vinariju.

Pogledajte kako izgleda škola tradicionalnog kuvanja koju vodi profesionalni kuvar Dejan Ilić:

Više informacija o školi tradicionalnog kuvanja možete dobiti na FB inbox:

https://www.facebook.com/dejan.ilic.14

https://www.facebook.com/ReceptiiKuvar/

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.