Slim body - prirodni preparat za mršavljenje - Recepti i Kuvar online
Slim body - prirodni preparat za mršavljenje - Recepti i Kuvar online

Za najbolje recepte meseca marta i aprila, poklon je prirodni preparat za mršavljenje SLIM Body, tako da najbolji autor video recepta i najbolja selfi kuvarica, imaće priliku da isprobaju ovaj prirodni preparat, čiji je slogan “Uz preparat SLIM body, kilogrami više nisu u modi!”

Šta je SLIM body?

Osnovni sastojak SLIM body prirodnog preparata za mršavljenje je domaće jabukovo sirće od divljih jabuka.

Jabukovo sirće je bazirano na prirodnim osnovama koje ne mogu nauditi ljudskom organizmu i predstavlja idealan dodatak dijeti jer ne šteti zdravlju.

Prednost domaćeg jabukovog sirćeta od divlje jabuke u odnosu na industrijski dobijeno (belo) sirće, je ta što ono sadrži veoma korisnu jabučnu kiselinu koja se poboljšava dodavanjem 20 vrsta specijalno odabranih lekovitih trava, čime se dobija najbolje prirodno sredstvo za mršavljenje.

Pored svojstva da “topi masti”, ovaj preparat utiče na ubrzavanje metabolizma, reguliše probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšava razgradnju masnih naslaga, što predstavlja najbitniji faktor za očuvanje vitke linije. Zdrava dijeta nije ona koja se zasniva na gladovanju već ona koja pospešuje sagorevanje unetih kalorija i umanjuje osećaj gladi. Upotreba SLIM body preparata za mršavljenje podstiče rad metabolizma i ubrzava sagorevanje masti.

Ovaj 100% prirodni preparat, kreiran da mršavite zdravo, proizveden je pod visokim standardima proizvodnje, uz HACCP sertifikaciju, kako bi se sačuvao, a time i dobio efikasan i kvalitetan proizvod.

MRŠAVITE ZDRAVO KORIŠĆENJEM JABUKOVOG SIRĆETA OD JABUKA

Kako deluje SLIM body?

Smanjuje apetit i izaziva osećaj sitosti tako što vezuje ugljene hidrate u crevima. Umesto da ugljeni hidrati pređu u krv i završe u masnom tkivu, oni se izbace stolicom i vi mršavite zdravo.

Deluje laksantno, tj. ubrzava i olakšava pražnjenje creva, pa se hrana kraće zadržava u crevima, nepotpuno se vari i izbacuje iz organizma. Pospešuje izlučivanje tečnosti urinom ili znojenjem. Na taj način pospešuje detoksikaciju, ubrzava metabolizam masti, proteina i ugljenih hidrata u jetri. Takođe, ubrzava sagorevanje masti u masnom tkivu.

Još su Stari Rimljani koristili jabukovo sirće kao osvežavajući napitak, dok su ga neki drevni narodi svrstavili u eliksir mladosti i zdravlja.

Ovaj preparat za mršavljenje se uzima pre ili posle jela u količini od jedne supene kašike, razmućene u 2dl vode. Može se koristiti i kao dodatak salati.

NAPOMENA PROIZVOĐAČA:

Preparat SLIM body ne smeju koristiti osobe koje imaju:

  • Pojačanu želudačnu kiselinu, hiperacidni gastritis i čir na želucu ili dvanaestopalačnom crevu.
  • Kod pušača je poremećen metabolizam pa je prepartu potrebna duža upotreba za željene razultate.
  • Umerena upotreba jabukovog sirćeta obično nema negativnih nuspojava – gastritis, čir na želucu ili dvanaestopalačnom crevu.
Slim body - prirodni preparat za mršavljenje - Recepti i Kuvar online
Slim body – prirodni preparat za mršavljenje – Recepti i Kuvar online

Izvor: www.slimbody.rs

NAPOMENA:

Vodite računa da ovaj tekst ne može da zameni preporuke vašeg lekara i specijaliste, kao ni vašu propisanu terapiju. Ovaj tekst ima karakter informacije.

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!