Starinski domaći hleb – Kristina Gašpar

Starinski domaći hleb možete pripremiti od raznih vrsta brašna. Kombinujte ona koja volite ili ona čiju upotrebu toleriše vaš način ishrane.

Domaći hleb možete obogatiti raznim semenkama po izboru – suncokret, lan, golica… U letnjim mesecima, postupak fermentacije hleba traje kraće nego u zimskim.

Starinski domaći hleb - Kristina Gašpar - Recepti i Kuvar online
Starinski domaći hleb – Kristina Gašpar – Recepti i Kuvar online

Kristina Gašpar, blog Domaćica za vas >>>

Pročitajte intervju sa Kristinom Gašpar, ovde >>>

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Povezane teme

LEAVE A REPLY

Recipe Rating




Please enter your comment!
Please enter your name here

Podeli

Starinski domaći hleb – Kristina Gašpar

Najčitanije

Istraži recepte