Švarma – Ljiljana Stanković

0

Švarma.

Švarma - Ljiljana Stanković - Recepti i Kuvar online
Švarma – Ljiljana Stanković – Recepti i Kuvar online
Švarma - Ljiljana Stanković - Recepti i Kuvar online
Štampanje

Švarma - Ljiljana Stanković - Recepti i Kuvar online

Švarma.
Obrok Ručak
Kuhinja Srpska/Srbijanska
Vreme pripreme 30 minutes
Termicka obrada 20 minutes
Ukupno vreme 50 minutes
Broj osoba 3 osobe

Sastojci

  • 600 gr svinjskog mesa
  • 0,5 komada limuna sok od limuna
  • 2 kašike kisele pavlake
  • 0,5 kašičice aleve paprike
  • 0,5 kašičice cimeta
  • 0,5 kašičice mlevenog bibera
  • 0,5 kašičice muškatnog oraha
  • 0,5 kašičice karija
  • 0,5 kašičice soli

Uputstvo za pripremu

  1. Iseckati meso na komade. U posudi pomešati sve navedene sastojke i napraviti marinadu. Dodati iseckano meso, poklopiti i ostaviti u frižideru da odstoji nekoliko sati. Nakon toga meso možete pripremiti na dva načina meso poređati u nauljenu tepsiju i peći 15 -20minuta na 220 stepeni uz povremeno mešanje , ili u tiganju na malo ulja i na jakoj vatri ispržiti meso.Ja sam pržila u tiganju jer mislim da bi pečeno u rerni bilo isuviše suvo
    Švarma - Ljiljana Stanković - Recepti i Kuvar online

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Preporučujemo Članci ovog autora

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.