Švarma – Ljiljana Stanković

Švarma.

Švarma - Ljiljana Stanković - Recepti i Kuvar online
Švarma – Ljiljana Stanković – Recepti i Kuvar online

Švarma – Ljiljana Stanković – Recepti i Kuvar online

Švarma.

  • 600 gr svinjskog mesa
  • 0,5 komada limuna (sok od limuna)
  • 2 kašike kisele pavlake
  • 0,5 kašičice aleve paprike
  • 0,5 kašičice cimeta
  • 0,5 kašičice mlevenog bibera
  • 0,5 kašičice muškatnog oraha
  • 0,5 kašičice karija
  • 0,5 kašičice soli
  1. Iseckati meso na komade. U posudi pomešati sve navedene sastojke i napraviti marinadu. Dodati iseckano meso, poklopiti i ostaviti u frižideru da odstoji nekoliko sati. Nakon toga meso možete pripremiti na dva načina meso poređati u nauljenu tepsiju i peći 15 -20minuta na 220 stepeni uz povremeno mešanje , ili u tiganju na malo ulja i na jakoj vatri ispržiti meso.Ja sam pržila u tiganju jer mislim da bi pečeno u rerni bilo isuviše suvo

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.
Povezane teme
Najnovije

Ukusna kašica od kelja koju će beba obožavati

Kelj je jedno od mojih omiljenih lisnatih povrća jer ga je lako dodati u hranu za bebe. U kombinaciji sa drugim zdravim sastojcima kao...

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.