Švarma.
Švarma – Ljiljana Stanković – Recepti i Kuvar online
Švarma.
- 600 gr svinjskog mesa
- 0,5 komada limuna (sok od limuna)
- 2 kašike kisele pavlake
- 0,5 kašičice aleve paprike
- 0,5 kašičice cimeta
- 0,5 kašičice mlevenog bibera
- 0,5 kašičice muškatnog oraha
- 0,5 kašičice karija
- 0,5 kašičice soli
- Iseckati meso na komade. U posudi pomešati sve navedene sastojke i napraviti marinadu. Dodati iseckano meso, poklopiti i ostaviti u frižideru da odstoji nekoliko sati. Nakon toga meso možete pripremiti na dva načina meso poređati u nauljenu tepsiju i peći 15 -20minuta na 220 stepeni uz povremeno mešanje , ili u tiganju na malo ulja i na jakoj vatri ispržiti meso.Ja sam pržila u tiganju jer mislim da bi pečeno u rerni bilo isuviše suvo
Pročitajte još:
Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.
Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!