Video recepti i Selfi kuvarica - Recepti i Kuvar online - Pixabay
Video recepti i Selfi kuvarica - Recepti i Kuvar online - Pixabay

Portal Recepti i Kuvar online, sarađuje samo sa najboljim autorima recepata u Srbiji i regionu, to i jeste osnovni razlog zašto je naš portal i dospeo na listu TOP 50 najboljih sajtova u Srbiji za 2015. godinu u organizaciji redakcije PC Press. Najbolji se razlikuju od ostalih, pa tako i mi jako volimo da se razlikujemo, mada to malo neskromno zvuči. Kako god, spremite svoje mobilne telefone, foto aparate i kamere, jer dolaze meseci koji donose dve interesante teme: mart video recepti i april selfi kuvarica.

Video recepti i Selfi kuvarica - Recepti i Kuvar online - Pixabay
Video recepti i Selfi kuvarica – Recepti i Kuvar online – Pixabay

U toku meseca marta sakupljaćemo vaše najbolje recepte, koji će morati da imaju i svoju video verziju. Uputstvo za video recepte: maksimalno trajanje video recepta je 3 minuta, a recept mora biti montiran/obrađen programom/aplikacijom koja dozvoljava nesmetanu javnu distribuciju video sadržaja, bez oznaka proizvođača programa/aplikacije. Takođe, vaši video recepti ne smeju da sadrže bilo kakvo reklamiranje proizvođača sastojaka, jer neće biti prihvaćeni od strane našeg žirija. Kako poslati video recept? Tekstualni deo recepta sa fotografijama, šaljete na uobičajeni način, preko forme Dodajte recept, koja je dostupna svim registrovanim korisnicima. Video fajl, šaljete preko servisa www.wetransfer.com, gde u polje “Friends mail”, unosite mail adresu: [email protected] (ova mail adresa će biti dostupna samo za vreme trajanja konkursa). Vaše video recepte možete slati od 01.03.2016. u 0:01 h do 31.03.2016. u 24:00 h. Recepti koji ne budu ispunjavali sve video, tehničke i uslove shodno važećim zakonima u Republic Srbiji, neće biti objavljivani. Svi recepti, koji budu ispunjavali pomenute uslove, biće postavljeni na naš zvanični Youtube kanal, zvaničnu Facebook stranicu, biće objavljeni na našem portalu i učestvovaće u konkursu za najbolji recept meseca.

U aprilu, posebna tema za sve kuvarice i kuvare! Selfi izazov! Uz uobičajeni tekstualni deo recepta i prateće fotografije, pošaljite svoje selfi fotografije, dok pripremate omiljene đakonije. Najbolja selfi fotografija može jako da pomogne da baš vaš recept osvoji prestižno zvanje najboljeg recepta meseca aprila.

Vodite računa! Nemojte da vam se desi da dok kreirate vaše video recepte ili selfi fotografije, pokvarite neki od vaših uređaja (mobilni telefon, kamera, foto aparat…), kao što se to desilo našoj saradnici Kristini Gašpar – kuvajući posni paprikaš ona je pokvarila svoj mobilni telefon!

Najbolje video recepte meseca marta ocenjivaće žiri na čelu sa Marijanom Primc Anastasijević, a najbolje “selfi” recepte ocenjivaće žiri, koji će predvoditi Zoran Modli.

Napunite baterije svojih uređaja, smišljajte recepte, kuvajte i neka svi uživaju dok gledaju vaše đakonije u video klipovima i na vašim fotografijama!

Srećno!

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!