Indijski hleb – Jadranka Blažić

Indijski hleb – za vise osoba.

Indijski hleb - Jadranka Blažić - Recepti i Kuvar online
Indijski hleb – Jadranka Blažić – Recepti i Kuvar online

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Hrono ishrana, kliknite na link: HRONO ISHRANA. Ukoliko želite da pogledate sve recepte iz kategorije Hrono ishrana, klinite na link HRONO KUHINJA RECEPTI.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Indijski hleb – Jadranka Blažić – Recepti i Kuvar online

Indijski hleb – za vise osoba.

  • 50 ml belanca (ili dva belanca)
  • 150 ml kiselog mleka
  • 30 ml maslinovog ulja
  • 10 gr prašak za pecivo
  • 1 kasika tapioka*
  • 1 kasika ražano brašno
  • 1 kasika ovsenog brasna
  • 2 kasike psenicnog integralnog brasna
  • so
  • biber
  1. Zamesiti testo od sastojaka. Neka bude dovoljno cvrsto da mozete lepo sa oklagijom da razvijete debljine 1/2cm..Kuglice pravite od 80-100gr i razvaljajte ih u krug.
  2. Pecite u tiganju na slabijoj temperaturi 1-2 minuta sa obe strane.
Ja sam ovo probala da napravim od mog testa za medaljone i eto bas je dobro, odlicno je!!!

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Indijski hleb – Jadranka Blažić

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.