Najbolji tradicionalni recepti 2017. godine

Beograd, 23. maj 2018. – Kalendarski nešto kasnije nego prethodnih godina, u izuzetnom prostoru Metro HoReCa centra, proglašeni su najbolji tradicionalni recepti koji su tokom 2017. godine objavljivani na portalu Recepti i Kuvar online (https://recepti-kuvar.rs).

Za malo kašnjenje u objavi najboljih recepta, postojao je veliki razlog: proglašenje ovih recepata bilo je deo upravo završene akcije prikupljanja i objavljivanja tradicionalnih recepata a koja se završila objavljivanjem knjige Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje. Samo proglašenje i podela nagrada bili su tokom promocije knjige u Metro HoReCa centru.

Izdvojeno je i nagrađeno 5 najboljih tradicionalnih recepata, koji su imali najviše ostvarenih pregleda prema Google Analytics servisu.

Najbolji tradicionalni recepti 2017. godine:

1 – mesto: mačvanski listići – Ana Vuletić

Mačvanski listići - Ana Vuletić - Recepti i Kuvar onlline
Mačvanski listići – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar onlline
Najbolji tradicionalni recepti 2017. godine - umesto Ane, poklon je preuzeo njen brat Vladimir
Najbolji tradicionalni recepti 2017. godine – umesto Ane, poklon je preuzeo njen brat Vladimir

2 – mesto: gibanica – Jelena Nikolić

Gibanica - Jelena Nikolić - Recepti i Kuvar online
Gibanica – Jelena Nikolić – Recepti i Kuvar online
Najbolji tradicionalni recepti 2017. godine - Jelena Nikolić
Najbolji tradicionalni recepti 2017. godine – Jelena Nikolić

3 – mesto: gibanica – Dijana Popović

Gibanica - Dijana Popović - Recepti i Kuvar online
Gibanica – Dijana Popović – Recepti i Kuvar online
Najbolji tradicionalni recepti 2017. godine - Dijana Popović
Najbolji tradicionalni recepti 2017. godine – Dijana Popović

4 – mesto: brza pogača sa kiselim mlekom – Ljiljana Stanković

Brza pogača sa kiselim mlekom - Ljiljana Stanković
Brza pogača sa kiselim mlekom – Ljiljana Stanković

5 – mesto: starinski domaći hleb – Kristina Gašpar

Starinski domaći hleb - Kristina Gašpar - Recepti i Kuvar online
Starinski domaći hleb – Kristina Gašpar – Recepti i Kuvar online
Najbolji tradicionalni recepti 2017. godine - Kristina Gašpar
Najbolji tradicionalni recepti 2017. godine – Kristina Gašpar

Autori najboljih recepata dobili su vredne poklone: knjigu Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje koju je dodelio portal Recepti i Kuvar online uz prigodne poklone, koje je dodelio Metro Cash & Carry Srbija.

Čestitamo!

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Najbolji tradicionalni recepti 2017. godine

Povezane teme
Najnovije

Ukusna kašica od kelja koju će beba obožavati

Kelj je jedno od mojih omiljenih lisnatih povrća jer ga je lako dodati u hranu za bebe. U kombinaciji sa drugim zdravim sastojcima kao...

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.