Paprike punjene hlebom – Ljiljana Stanković

Paprike punjene hlebom – malo neobičan fil za punjene paprike. Dovoljno za ručak za tri odrasle osobe.

Paprike punjene hlebom - Ljiljana Stanković - Recepti i Kuvar online
Paprike punjene hlebom – Ljiljana Stanković – Recepti i Kuvar online

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve recepte iz kategorije Jela od povrća, kliknite na link: JELA OD POVRĆA.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Paprike punjene hlebom – Ljiljana Stanković

Paprike punjene hlebom – malo neobičan fil za punjene paprike. Dovoljno za ručak za tri odrasle osobe.

  • 12 komada paprika (sveže)
  • 200 g. hleba (bajatog)
  • 100 g. badema
  • 200 g. kačkavalja
  • 3 kašike majoneza
  • 2 čena belog luka
  • 200 g kisele pavlake
  • so
  • začini po ukusu
  • 3 kašike maslinovog ulja
  1. Hleb, majonez, beli luk i badem samleti u blenderu.
  2. Kačkavalj narendati i dodati samlevenoj masi. Dodati ulje, pavlaku i začiniti po ukusu. Sve dobro sjediniti mešanjem.
  3. Paprike dobro oprati, osušiti ih i izvaditi im seme i drške. Puniti paprike i ređati u podmazanu tepsiju. Poprskai ih sa malo vode.
  4. Zapeći ih u rerni na 200 C, oko 20 min.

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Paprike punjene hlebom – Ljiljana Stanković

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.