Štapići od celera – Kristina Gašpar

Štapići od celera – s obzirom da volim celer i da ga često koristim u raznoraznim kombinacijama, došla sam na ideju da napravim ovaj „pomfrit“ neobičnog ukusa.

Prilikom služenja, štapiće od celera možete poprskati sokom od limuna. Kada je u pitanju so, nemojte preterivati, dovoljno je 2-3 prstohvata.

Štapići od celera - Kristina Gašpar - Recepti i Kuvar online
Štapići od celera – Kristina Gašpar – Recepti i Kuvar online

Kristina Gašpar, blog Domaćica za vas >>>

Pročitajte intervju sa Kristinom Gašpar, ovde >>>

Štapići od celera – Kristina Gašpar – Recepti i Kuvar online

Štapići od celera – s obzirom da volim celer i da ga često koristim u raznoraznim kombinacijama, došla sam na ideju da napravim ovaj „pomfrit“ neobičnog ukusa.

  • 500 gr celera
  • 2 kašike maslinovog ulja
  • 1 čen belog luka
  • so (po ukusu)
  • biber (po ukusu)
  • origano (po ukusu)
  1. Celer isecite na štapiće kao kada pripremate pomfrit.
  2. Prelijte uljem i pospite začinima (beli luk izgnječite/usitnite).
  3. Sjedinite sve sastojke mešanjem.
  4. Pleh obložite papirom za pečenje i rasporedite štapiće od celera.
  5. Pecite ih u zagrejanoj rerni na 220-250 stepeni 20-tak minuta,

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Štapići od celera – Kristina Gašpar

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.