Recepti, vesti, saveti i online magazin. Svi recepti na jednom mestu

Pilav – Hrono ishrana na francuski način

0

Pilav, za dve osobe. Pilav je obrok za ručak u konceptu hrono ishrane dr Alena Delaboa, za dve osobe visine 170 cm.

Pilav - Hrono ishrana na francuski način - Pixabay
Pilav – Hrono ishrana na francuski način – Pixabay

Izvor: Hrono ishrana na francuski način, dr Alen Delabo, Vulkan izdavaštvo

U saradnji sa Vulkan izdavaštvom za najbolji recept meseca jula poklanjamo knjigu Hrono ishrana na francuski način, dr Alena Delaboa. Sa više od 50 recepata i ideja za obroke ova knjiga predstavlja ozbiljan medicinski testiran način da hranu koju volite konzumirate prema biološkom časovniku organizma. I da najzad postanete gospodari svoje linije!

Najvažniji tekstovi o konceptu hrono ishrana dr Delaboa:

TAJNA KONCEPTA HRONO ISHRANE DR DELABOA

HRONO KUHINJA: KAKO ZAPOČETI HRONO DIJETU?

HRONO KUHINJA: ŠTA JESTI DRUGE NEDELJE?

HRONO DIJETA: IZRAČUNAJTE KOLIČINE ZA VAŠE OBROKE

Pročitajte još:

SVI TEKSTOVI NA TEMU: HRONO ISHRANA

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Pilav - Hrono ishrana na francuski način - Pixabay
Štampanje

Pilav - Hrono ishrana na francuski način - Recepti i Kuvar online

Pilav, za dve osobe. Pilav je obrok za ručak u konceptu hrono ishrane dr Alena Delaboa, za dve osobe visine 170 cm.
Obrok Ručak
Kuhinja Francuska, Internacionalna
Vreme pripreme 10 minutes
Termicka obrada 25 minutes
Ukupno vreme 35 minutes
Broj osoba 2 porcije

Sastojci

  • 1 čaša pirinča 10 cl
  • 1,5 kašika maslinovog ulja
  • 1 glavica crvenog luka iseckanog
  • 1 grančica majcine dusice
  • so
  • mleveni biber

Uputstvo za pripremu

  1. U zagrejanom maslinovom ulju prodinstati crveni luk.
  2. Kada luk postane providan, ubaciti pirinač i mešati dok i on ne bude providan. Dodati 15 cl kipuće vode i majčinu dušicu, posoliti, pobiberiti, pokriti i na veoma laganoj vatri ostaviti da se, bez mešanja, kuva dok voda potpuno ne ispari (oko 15 min).

Beleške

Da bi recept uspeo:
  • dobro izmeriti pirinač i dodati tačno 1/2 tečnosti
  • ne dozvoliti da pirinač zagori u ulju
  • voditi računa da voda koju sipate na pirinač bude kipuća
Izvor: Hrono ishrana na francuski način, dr Alen Delabo, Vulkan izdavaštvo

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.