Najnovije
301 Shares3.8k Views
Torta sa malinama – Jelica Podraščanin
Torta sa malinama. More
450 Shares5.3k Views
DVA PRIZNANJA MUZEJSKOG DRUŠTVA SRBIJE ZA NARODNI MUZEJ ZRENJANIN
U sredu, 18. maja 2022. godine, kada se obeležava Međunarodni dan muzeja, iz Leskovca su nam stigle lepe vesti, dva priznanja za Narodni muzej Zrenjanin. More
315 Shares4.4k Views
Tain i šeboj – Verica Poznanović
Tain i šeboj. E, lepoto moja, najlepši cvet u bašti. Najlepši cvet iz bašte se prvi ubere a korov nastavi da živi, i pokušava da dostigne lepotu šeboja, ako nikako onda rastom. More
468 Shares4.8k Views
Vinarija Trilogija: Nova etiketa, Pečat Merlot Cuvée
Vinarija Trilogija, kuća vrhunskih kvalitetnih vina, podarila nam je novu etiketu: Pečat Merlot Cuvée, 2019. More
481 Shares4.8k Views
Pohovane tikvice sa sosom od mirođije – Jelica Podraščanin
Pohovane tikvice sa sosom od mirođije. More
320 Shares10.3k Views
Pogača sa susamom – Verica Poznanović
Pogača sa susamom. More
448 Shares14k Views
VOĆE I POVRĆE IZ METRO RADNJE POSTAJE KOMPOST
U cilju smanjenja organskog otpada i ponovnog iskorišćavanja resursa, kompanija METRO Srbija nedavno je krenula sa kompostiranjem organskog otpada u svojoj prodavnici na Vidikovcu, u Beogradu. More
507 Shares12.6k Views
Burek sa eurokremom, keksom i višnjama – Milica Živković
Burek sa eurokremom, keksom i višnjama. More
250 Shares22.7k Views
Japanski vetar – Jelica Podraščanin
Japanski vetar. More
272 Shares21.1k Views
Pogača – Milica Živković
Pogača. More
464 Shares23.6k Views
Slani rolati i slana torta – Jelica Podraščanin
Slani rolati i slana torta. More
462 Shares23.1k Views
Pogača sa čokoladom i pekmezom – Verica Poznanović
Pogača sa čokoladom i pekmezom. More
Popularni Recepti
355 Shares37.4k Views
Najbolji uštipci – 5 najpopularnijih recepata
Najbolji uštipci – verovatno jedno od omiljenih zalogaja svih generacija. Pogotovu najmlađih! Slani uštipci, slatki uštipci, punjeni uštipci… – teško je odoleti. More
480 Shares35.2k Views
Lenja pita sa jabukama – Ana Vuletić
Lenja pita sa jabukama – ovo je jedan od kolača, koji lično baš baš volim da jedem i volim čak i više od pite sa jabukama. Lako se sprema i preporučujem je svim novim domaćicama da probaju. More
630 Shares21.2k Views
Tiramisu recept – Recepti i Kuvar online – Najukusniji Tiramisu kolač
Tiramisu recept – polemika kako je nastao traje već vekovima, a šuška se da je ovaj ukusni desert, jako omiljen u Toskani. Tiramisu recept je jedan od najpoznatijih recepata za pripremu kolača, kako u Italiji, tako i širom sveta. More
782 Shares39k Views
21 najbolji recept za posni slavski ručak: predjela, pite, riba, kolači, torte – POSNO
21 najbolji recept za posni slavski ručak! Neke domaćice kažu da je mnogo teže pripremiti posni slavski ručak, nego mrsan. More
511 Shares20.5k Views
Švarcvald torta originalni recept – Recepti i Kuvar online
Švarcvald torta (na nemačkom: Schwarzwälder Kirschtorte) originalni recept iz Švarcvalda: nemojte se obeshrabriti, jer je recept prilično dugačak, a proces pripreme je detaljno opisan. More
488 Shares32.5k Views
Dinstana zelena boranija – Recepti i Kuvar online
Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia. More
527 Shares34.5k Views
Najbolje vanilice recept – najbolji tradicionalni recept 2020. godine (VIDEO)
Svi recepti za vanilice su slični, ali, samo su neki bolji od drugih. Najbolje vanilice recept sadrži obavezno mast. More
502 Shares26.5k Views
Lazanje sa mesom / Bolonjeze – Ana Vuletić
Lazanje sa mesom / Bolonjeze – Ranije sam bila u ubeđenju da je jako teško napraviti dobre lazanje i da je proces dug i komplikovan. More
519 Shares32.5k Views
Čokoladni fil za tortu – Recepti i Kuvar online
Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite. More
601 Shares36.4k Views
Kefir gljiva, kefirna zrnca – kako se pravi domaći kefir?
Kefir gljiva je jedan od naziva za kefir zrnca (poznati su i nazivi: tibetanska gljiva, kefirna gljiva). Kefir zrnca su, u stvari, simbioza mikroorganizama, koja je sastavljena od grupe želatinoznih grudvica, a koja jako podsećaju na „cvetiće“ karfiola. More
443 Shares36.4k Views
Kako spremiti meso ispod sača u rerni?
Kako spremiti meso ispod sača u rerni? Jela pripremljena ispod sača (peke) su veliki specijaliteti u Srbiji, ali i na Balkanu. More
1000 Shares20.3k Views
Šta da kuvam sutra? Predlog jelovnika za radnu sedmicu: od 17.08. do 21.08.2015. – Recepti i Kuvar online
Šta da kuvam sutra? – pogledajte naše predloge dnevnih menija, koji su sastavljeni od najboljih jela sa našeg portala. Ukoliko mislite da su vaši predlozi još bolji, registrujte se, i pošaljite recept, a mi ćemo ga objaviti. More
Festival Testival
400 Shares27.1k Views
TESTIVAL u gostima kod Turističke organizacije Opštine Ražanj
Tradicionalni Recepti
278 Shares34k Views
Mantije – Dijana Popović
333 Shares34k Views
Gužvana gibanica – Danijela Žikić
551 Shares30.1k Views
Recept za pasulj sa Solunskog fronta – 1918. godina
440 Shares30.1k Views
Božićna česnica: kako da je napravite?
518 Shares40.1k Views
KONKURS ZA NAJBOLJE SALČIĆE SRBIJE – salčići, Danijela Žikić
Ručak Na Brzinu
481 Shares4.8k Views
Pohovane tikvice sa sosom od mirođije – Jelica Podraščanin
341 Shares30k Views
Proja sa sremušem – Jelica Podraščanin
300 Shares38k Views
Bela pita gužvara – Gvozdena Živković
320 Shares22.1k Views
Hleb pizza – Sandra Marković
606 Shares30.1k Views
Recepti za piletinu za ručak na brzinu – TOP 3
350 Shares34.1k Views
Belo meso sa susamom – Suzana Mitić
354 Shares26.2k Views
Bataci iz rerne – Jadranka Blažić
698 Shares40.1k Views
Ćuretina u mlincima sa gorgonzolom – jednostavan i ukusan ručak! – Marija Milošević
179 Shares36k Views
Grčka salata recept
687 Shares26.1k Views
Najbolja domaća pita od Topole do Beograda
375 Shares26.1k Views
Bećar paprikaš sa taranom – Jelica Podraščanin
598 Shares24.1k Views
Hrskava piletina – fenomenalan ručak za 30 minuta! – Marija Milošević
Šta Da Kuvam Danas?
301 Shares3.8k Views
Torta sa malinama – Jelica Podraščanin
315 Shares4.4k Views
Tain i šeboj – Verica Poznanović
481 Shares4.8k Views
Pohovane tikvice sa sosom od mirođije – Jelica Podraščanin
320 Shares10.3k Views
Pogača sa susamom – Verica Poznanović
507 Shares12.6k Views
Burek sa eurokremom, keksom i višnjama – Milica Živković
250 Shares22.7k Views
Japanski vetar – Jelica Podraščanin
272 Shares21.1k Views
Pogača – Milica Živković
464 Shares23.6k Views
Slani rolati i slana torta – Jelica Podraščanin
462 Shares23.1k Views
Pogača sa čokoladom i pekmezom – Verica Poznanović
544 Shares28.2k Views
Posna pita sa prazilukom, krompirom i šampinjonima – Milica Živković
250 Shares17.6k Views
Đevrek pogača – Jelica Podraščanin
310 Shares31.4k Views
Čokoladni keksići – Vesna Pavlović
200 Shares30.6k Views
Pogača – Verica Poznanović
324 Shares36.8k Views
Uskršnji venac – Vesna Pavlović
343 Shares25.2k Views
Necina torta – Jelica Podraščanin
347 Shares34k Views
Pisma iz Zmajeva – Verica Poznanović
U Slobodno Vreme
450 Shares5.3k Views
DVA PRIZNANJA MUZEJSKOG DRUŠTVA SRBIJE ZA NARODNI MUZEJ ZRENJANIN
468 Shares4.8k Views
Vinarija Trilogija: Nova etiketa, Pečat Merlot Cuvée
400 Shares27.1k Views
TESTIVAL u gostima kod Turističke organizacije Opštine Ražanj
324 Shares36.8k Views
Uskršnji venac – Vesna Pavlović
Preporučujemo
450 Shares5.3k Views
DVA PRIZNANJA MUZEJSKOG DRUŠTVA SRBIJE ZA NARODNI MUZEJ ZRENJANIN
Vinarija Trilogija: Nova etiketa, Pečat Merlot Cuvée
TESTIVAL u gostima kod Turističke organizacije Opštine Ražanj
TESTIVAL #4 – diskusioni panel Kultura ishrane u Srbiji kroz istoriju, 05.03.2022. Dom omladine Beograda
Neka zamirišu salčići, srpski kroasani!